• ມັກເກີດພະຍາດໃບເນົ່າເຫຼືອງຈາກເຊື້ອຣາທີ່ຍັງຫາວິທີກຳຈັດບໍ່ໄດ້ຢ່າງເດັດຂາດ.

  • ການຕະຫຼາດ ແລະ ການເຂົ້າເຖີງບາງພື້ນທີ່ຍັງເປັນອຸປະສັກຕໍ່ການຂົນສົ່ງຈາກສວນໃຫ້ເຖີງບ່ອນຈຳໜ່າຍຍັງພົບຂໍ້ຍຸ້ງຍາກ

  • ເຕັກນິກວິຊາການ ແລະ ຂໍ້ມູນຂ່າວສານຍັງເຂົ້າເຖິງຜູ້ຜະລິດຍັງມີໜ້ອຍ.

  • ການເຂົ້າເຖິງແຫຼ່ງຕົ້ນທືນຜະລິດແມ່ນຍັງມີຂໍ້ມູນຈຳກັດ

  • ການຜະລິດສ່ວນຫຼາຍແມ່ນແບບພໍໃຊ້ສຳຫຼັບຄອບຄົວ ເຫຼືອກີນແລ້ວຈື່ງເອົາໄປຂາຍ

  • ເຕັກນິກການແປຮູບເພື່ອສ້າງມູນຄ່າເພີ່ມແມ່ນຍັງພຽງບາງກຸ່ມບ້ານເທົ່ານັ້ນ

  • ການໂຄສະນາໃຫ້ຜູ້ບໍລິໂພກຮູ້ຈັກຜະລິດຕະພັນແມ່ນຍັງຈຳກັດ

  • ຕົວແທນຈຳໜ່າຍ ຫຼື ບໍລິສັດຜູ້ຮັບເໝົາຜົນຜະລິດແມ່ນຍັງມີຈຳນວນໜ້ອຍ

ການປະກອບສ່ວນ