APA 6th ed. ຊາປ່າ / Wild Tea. (2019, July 23). Retrieved from https://www.phakhaolao.la/index.php/kb/0000477
MLA 8th ed. ຊາປ່າ / Wild Tea. Pha Khao Lao, 23 July 2019, https://www.phakhaolao.la/index.php/kb/0000477.
Chicago 17th ed. Pha Khao Lao. 2019. "ຊາປ່າ / Wild Tea." Published July 23, 2019. https://www.phakhaolao.la/index.php/kb/0000477.
ຕ່ອງໂສ້ການຕະຫຼາດ
ຜູ້ຜະລິດ: ຊາວກະສິກອນຈະເກັບໃບຊາສົດຈາກສວນຂອງເຂົາເຈົ້າເອງ ເພື່ອນຳມາປູງແຕ່ງເຮັດຊາ ຫຼື ສົ່ງໃຫ້ຜູ້ມີໂຮງງານໃກ້ກັບບ້ານຂອງຕົນເອງ.
ຜູ້ຈຳໜ່າຍ: ຊາວກະສິກອນ ຫຼື ໂຮງງານ ໄດ້ວາງຂາຍຜະລິດຕະພັນຂອງຕົນເອງໃຫ້ແກ່ລູກຄ້າປະຈຳ ຫຼື ນັກທ່ອງທ່ຽວ. ໂດຍທົ່ວໄປຜູ້ຜະລິດເປັນໂຮງງານຈະສົ່ງຜະລິດຕະພັນຂອງຕົນມາຂາຍໃນວຽງຈັນ ຫຼື ສົ່ງອອກຈິນ ຫຼື ຕະຫຼາດຕ່າງປະເທດ.
ຜູ້ຊື້: ໂຮງງານຈະຊື້ໃບຊາສົດຈາກຊາວກະສິກອນ ເພື່ອນຳມາເຮັດຜະລິດຕະພັນ. ນັກທ່ອງທ່ຽວຈະຊື້ຜະລິດຕະພັນເພື່ອເປັນຂອງຂວັນ ຫຼື ຂອງຕ້ອນຈາກລາວເຮົາ.
ລາຄາ ແລະ ແນວໂນ້ມ: ໃບຊາສົດຈະຂາຍໃນລາຄາ 5000-15,000 ກິບ/ກິໂລ, ຖ້າໃບຊາສົດຄຸນນະພາບດີຈາກຕົ້ນໃຫຍ່ ລາຄາ 45,000-50,000 ກິບ/ກິໂລ, ຜະລິດຕະພັນຊາທີ່ສົ່ງຂາຍໃຫ້ພໍ່ຄ້າຄົນກາງລາຄາ 40,000-150,000 ກິບ/ກິໂລແຫ້ງ, ໂຮງງານ ແລະ ບໍລິສັດສົ່ງອອກຕ່າງປະເທດລາຄາ 250,000 ກິບ / ກິໂລ.