ຂາຍເນື້ອປາສົດ ໂດຍການຕັດເອົາແຕ່ຊີ້ນປາ ແລະ ແພັກໃສ່ສີ່ງຫຸ້ມຫໍ່ ແລ້ວໃສ່ຕູ້ແຊ່ເຢັນເພື່ອຂາຍເປັນເນື້ອປາສົດ, ຫຼື ຂາຍເປັນຕົວສົ່ງອອກຕາມທ້ອງຕະຫຼາດ. ເນື້ອປາສົດສາມາດສົ່ງຕາມຮ້ານອາຫານຕ່າງໆເພື່ອປະກອບເຂົ້າໃນລາຍການອາຫານເຊັ່ນ: ທອດປາ, ແກງປາ, ກອຍປາ ແລະ ອື່ນໆ. ນອກຈາກຂາຍປາສົດແລ້ວຍັງສາມາດແປຮູບເປັນສົ້ມປາ, ປາແຫ້ງ, ປາແດດດຽວ ແລະ ອື່ນໆ.

ການປະກອບສ່ວນ