ວິທີການ: ເກັບເອົາທັງໝົດດອກເຫັດ ເພື່ອຂາຍສົດ ແລະ ອົບແຫ້ງ
ລະດູການເກັບກູ້: ກໍລະກົດ, ສີງຫາ, ກັນຍາ, ຕຸລາ, ພະຈິກ
ຜົນຜະລິດ, ສະມັດຕະພາບ ແລະ ຜະລິດຕະພາບ: ໃນລະດູການທີ່ເຫັດອອກຜູ້ໜື່ງສາມາດເກັບກູ້ໄດ້ 6 ກິໂລ/ຕໍວັນ. ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນເກັບມາຂາຍ ແລະ ບາງທີ່ອາດຈະເຮັດໃຫ້ແຫ້ງ ແລ້ວສົ່ງອອກໄປປະເທດຈີນ ແລະ ຫວຽດນາມ.

ການປະກອບສ່ວນ