ແກງໝາກນໍ້າໃສ່ຂີງ

Andy Souvanphakdy
ແກງໝາກນໍ້າຮ້ອນໆໃສ່ຂີງ ພືຶດສະໝຸນໄພພື້ນບ້ານ
ເຮືອນຄົວລາວ
phakhaolao.la
phakhaolao.la

ສ່ວນປະກອບ

  • ກະດູກໝູ
  • ໝາກນໍ້່າ
  • ຂີງ
  • ຜັກນາງຕູ່
  • ຫອມບົ່ວໃບ

ວິທີປຸງແຕ່ງ:

ຕົ້ມນໍ້າໃຫ້ຟົດດີ, ທຸບຂີງ ຫລື ອາດຈະຊອຍເປັນປ່ຽງບາງໆໃສ່ກໍ່ໄດ້ ເພື່ອຈະກິນໄດ້ງ່າຍ ຕົ້ມໄປອີກປະມານ 5 ນາທີ ແລະ ຕາມດ້ວຍກະດູກໝູ ຕົ້ມໄປເລື້ອຍໆຈົນກວ່າໝູສຸກດີແລ້ວ ກໍ່ຕາມດ້ວຍໝາກນໍ້າ,ຕົ້ມອີກປະມານ 15-20 ນາທີ ເຫັນວ່າໝາກນໍ້າສຸກດີກໍ່ໃສ່ຜັກນາງຕູ່ ແລະ ຫອມບົວໃບໄດ້ເລີຍ
 

ການປະກອບສ່ວນ