ແກງໝາກນໍ້າໃສ່ຂີງ
ແກງໝາກນໍ້າຮ້ອນໆໃສ່ຂີງ ພືຶດສະໝຸນໄພພື້ນບ້ານ
ເຮືອນຄົວລາວ
phakhaolao.la
ສ່ວນປະກອບ
- ກະດູກໝູ
- ໝາກນໍ້່າ
- ຂີງ
- ຜັກນາງຕູ່
- ຫອມບົ່ວໃບ
ວິທີປຸງແຕ່ງ:
ຕົ້ມນໍ້າໃຫ້ຟົດດີ, ທຸບຂີງ ຫລື ອາດຈະຊອຍເປັນປ່ຽງບາງໆໃສ່ກໍ່ໄດ້ ເພື່ອຈະກິນໄດ້ງ່າຍ ຕົ້ມໄປອີກປະມານ 5 ນາທີ ແລະ ຕາມດ້ວຍກະດູກໝູ ຕົ້ມໄປເລື້ອຍໆຈົນກວ່າໝູສຸກດີແລ້ວ ກໍ່ຕາມດ້ວຍໝາກນໍ້າ,ຕົ້ມອີກປະມານ 15-20 ນາທີ ເຫັນວ່າໝາກນໍ້າສຸກດີກໍ່ໃສ່ຜັກນາງຕູ່ ແລະ ຫອມບົວໃບໄດ້ເລີຍ