ຊີ້ນຄວາຍຖືເປັນອາຫານເພື່ອສຸຂະພາບທີ່ຄວນບໍລິໂພກ ແລະ ຍັງມີຄຸນຄ່າທາງໂພຊະນາການຄື: 

- ແຄວລໍຣີ 124 

- ໂປຣຕີນ 17 ກຼາມ

- ໄຂມັນ 6 ກຼາມ

- ໄຂມັນອິ່ມຕົວ 2.5 ກຼາມ

- ຄາບອນນ້ອນກ່ວາ 1 ກຼາມ

- ທາດເຫຼັກ 13% ຕໍວັນ (DV)

- ຊີລີນຽມ 31% ຂອງ (DV)

- ວິຕາມິນບີ 12 ມີ 68% ຂອງ (DV)

- ສັງກະສີ 35% ຂອງ (DV)

- ວິຕາມິນບີ 6 ມີ 19% (DV)

- ໃນອາຊີນ (ວິຕາມິນບີ 3) ມີ 28% ຂອງ (DV).

ການປະກອບສ່ວນ