ວິທີການ: ເກັບກູ້ທັ້ງດອກ ແລະ ແລ້ວມາລ້າງນ້ຳໃຫ້ສະອາດເພື່ອປູງແຕ່ງເປັນອາຫານ.
ລະດູການເກັບກູ້: ພືດສະພາ, ມິຖຸນາ, ກໍລະກົດ, ສີງຫາ, ກັນຍາ, ຕຸລາ
ຜົນຜະລິດ, ສະມັດຕະພາບ ແລະ ຜະລິດຕະພາບ: ໃນລະດູການເກັບກູ້, ຜູ້ໜື່ງສາມາດເກັບກູ້ໄດ້ປະມານ 10 ກລ/ຄົນ, ຕໍ່ວັນ, ແຕ່ເຫັດຊະນິດມັກອອກ 2−4 ຄັ້ງຕໍ່ປີເທົ່ານັ້ນ.

 

ການປະກອບສ່ວນ