APA 6th ed. ໝາກກ້ຽງນ້ຳບາກ / Nam Bak Orange. (2020, March 13). Retrieved from https://www.phakhaolao.la/index.php/kb/0000515
MLA 8th ed. ໝາກກ້ຽງນ້ຳບາກ / Nam Bak Orange. Pha Khao Lao, 13 March 2020, https://www.phakhaolao.la/index.php/kb/0000515.
Chicago 17th ed. Pha Khao Lao. 2020. "ໝາກກ້ຽງນ້ຳບາກ / Nam Bak Orange." Published March 13, 2020. https://www.phakhaolao.la/index.php/kb/0000515.
ໝາກກ້ຽງມີເນື້ອນຸ່ມ, ຣົດຊາດສົ້ມຫວານ, ກີ່ນຫອມຊົດຊື່ນ, ປະໂຫຍດຂອງໝາກກ້ຽງມີຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ, ທາດອາຫານໃນໝາກກ້ຽງມີຫຼາຍຊະນິດເຊັ່ນ: ແຄລຊຽມ, ຟອສຟໍຣັສ, ໂປແທສຊຽມ, ວິຕາມິນເອ, ວິຕາມິນຊີ, ທາດເຫຼັກ, ເກືອແຮ່ຈານ, ໂຊດຽມ. ໝາກກ້ຽງມີຄຸນຄ່າທາງໂພຊະນາການສູງກວ່າໝາກນາວ ໂດຍສະເພາະແມ່ນວິຕາມິນຊີໃນໝາກກ້ຽງຈະສູງກວ່າໃນໝາກນາວເປັນຈຳນວນຫຼວງຫຼາຍ ໂດຍສະເພາະໝາກກ້ຽງເປືອກໜາມີວິຕາມິນຊີຫຼາຍກວ່າກຸ່ມເປືອກບາງເລັກນ້ອຍ. ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວກຸ່ມໝາກກ້ຽງເປືອກໜາໃນ 100 ກຣາມ ຈະປະກອບມີ ແຄລຊຽມ 25 ມີນລິກຣາມ, ຟອສຟໍຣັດ 42 ມີນລິກຣາມ, ໂປແທສຊຽມ 400 ມີນລິກຣາມ, ວິຕາມິນຊີ 124 ມີນລິກຣາມ, ທາດເຫຼັກ 0.5 ມີນລິກຣາມ, ໂຊດຽມ 2 ມີນລິກຣາມ, ວິຕາມິນເອ 500 ຫົວໜ່ວຍສາກົນ.