ແກງປາຄໍ່ໃສ່ຜັກຕິ້ວ

Andy Souvanphakdy
ແກງປາຄໍ່ໃສ່ຜັກຕິ້ວ ພືດຜັກພື້ນບ້ານ
ເຮືອນຄົວລາວ
phakhaolao.la
phakhaolao.la

ສ່ວນປະກອບ:

  • ປາຄໍ່
  • ຜັກຕິ້ວ ຫລື ດອກຜັກຕິ້ວ
  • ຫົວສີໄຄ
  • ໝາກເຜັດດິບ
  • ຫອມບົວແດງ
  • ຫອມບົວໃບ
  • ປາແດກ ຫຼື ເກືອ

ວິທີປຸງແຕ່ງ:

ຕົ້ມນໍ້າໃຫ້ຟົດ ໃສ່ ຫົວສີໄຄ, ຫອມບົວແຫ້ງ, ໝາກເຜັດດິບ ລົງໄປກ່ອນ, ຫລັງຈາກນັ້ນຈື່ງໃສ່ປາລົງໄປ ຕົ້ມໄປປະມານ 30 ຫາ 45 ນາທີ ເຫັນວ່າປາສຸກດີແລ້ວ ກໍ່ປຸງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ ແລ້ວຕາມດ້ວຍຜັກຕິ້ວ ແລະ ຫອມບົວໃບ.
 

ການປະກອບສ່ວນ