ວິທີການ: ເກັບກູ້ຈາກຂ້ອນໄມ້ຕາຍ, ເກັບທັ້ງດອກ
ລະດູການເກັບກູ້: ມິຖຸນາ, ກໍລະກົດ, ສີງຫາ, ກັນຍາ, ຕຸລາ
ຜົນຜະລິດ, ສະມັດຕະພາບ ແລະ ຜະລິດຕະພາບ: ສາມາດເກັບໄດ້ໃນຊ່ວງລະດູຝົນ, ຜູ້ໜື່ງສາມາດເກັບກູ້ໄດ້ 1−3 ກລ/ວັນ ແລະ ຂາຍໃນລາຄາ 120,000 ກິບ/ກີໂລ (ເຫັດສົດ) ຖ້າເຫັດແຫ້ງລາຄາປະມານ 180,000ກິບ/ກລ

 

ການປະກອບສ່ວນ