ແຈ່ວໂອດໃສ່ປາ
ແຈ່ວໂອດໃສ່ປາປີ້ງ ຈໍ້າກິນກັບເຂົ້າໜຽວຮ້ອນໆແຊບດີ
ເຮືອນຄົວລາວ
phakhaolao.la
ສ່ວນປະສົມ
- ໂອດ
- ໝາກເຜັດ
- ກະທຽມ
- ຫົວຜັກບົ່ວ
- ເກືອ
- ປາປີ້ງ
ວິທີປຸງແຕ່ງ
- ຈີ່ໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກບົ່ວ ແລະ ກະທຽມ ໃຫ້ສຸກ
- ໃສ່ໝາກເຜັດ, ກະທຽມ, ຫົວຜັກບົ່່ວ ແລະ ເກືອລົງຄົກ ແລ້ວຕຳໃຫ້ລະອຽດ
- ໃສ່ປາ ຕາມດ້ວຍໂອດ
- ຊິມ ແລະ ປຸງແຕ່ງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ