ນ້ຳຫົວສີໄຄ

Andy Souvanhphukdee
ດື່ມນ້ຳຫົວສີໄຄ ແກ້ເຈັບທ້ອງ ບຳລຸງທາດ
ເຮືອນຄົວລາວ
Phakhaolao.la
phakhaolao. la

ສ່ວນປະສົມ

  • ຫົວສີໄຄ 3 ຫົວ
  • ນ້ຳ 3 ຈອກກາເຟ
  • ນ້ຳຕານ 1-1/2 g

ວິທີປຸງແຕ່ງ

  • ນຳຫົວສີໄຄມາຕັດໃບອອກໃຫ້ໝົດ ແລ້ວນຳໄປລ້າງໃຫ້ສະອາດ
  • ທຸບຫົວສີໄຄພໍປະມານ ແລ້ວຕັດເປັນຕ່ອນ
  • ຕົ້ມນ້ຳໃຫ້ເດືອດ ແລ້ວໃສ່ນ້ຳຕານ ແລະ ຫົວສີໄຄ ທີ່ຕຽມໄວ້, ຕົ້ມປະໄວ້ປະມານ 20 ນາທີ
  • ປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນ ແລ້ວເທໃສ່ຈອກເພື່ອດື່ມ

ຄຳແນະນຳ

  • ບໍ່ຄວນມທຸບຫົວສີໄຄໃຫ້ມຸ່ນຫຼາຍຈົນເກີນໄປ
  • ເທໃສ່ແກ້ວ ເກັບໄວ້ໃນຕູ້ເຢັນເພື່ອດື່ມເທື່ອຕໍ່ໄປ ແລ້ວຈະໄດ້ສີຂຽວອ່ອນໆ ແລະ ກິ່ນຫອມ ທີ່ໜ້າສົນໃຈ
  • ໃສ່ໃບເຕີຍເພື່ອເພີ່ມກິນຫອມ

ຂໍ້ມູນຈາກ ປື້ມນ້ຳສະມຸນໄພ 

ການປະກອບສ່ວນ