ນ້ຳຜັກໜອກ

Andy Souvanhphukdee
ນ້ຳຜັກໜອກ ເຄື່ອງດື່ມສະໝຸນໄພສຳລັບຄົນຮັກສຸຂະພາບ
ເຮືອນຄົວລາວ
https://www.banmuang.co.th/column/bangkok/5018
banmuang.co.th

ສ່ວນປະສົມ

  • ຜັກໜອກ 3 ຈອກກາເຟ
  • ນ້ຳຕົ້ມ 0,5 ລິດ
  • ນໍ້າເຊື່ອມ (ຖ້າຕ້ອງການ)

ສຳລັບ 2 ແກ້ວ

https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjDlanoqoTkAhUS-2EKHeuxBQUQjhx6BAgBEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.didigamescom.org%2F%25E0%25B9%2583%25E0%25B8%259A%25E0%25B8%259A%25E0%25B8%25B1%25E0%25B8%25A7%25E0%25B8%259A%25E0%25B8%2581%2F&psig=AOvVaw3G-rWl6dQE8TpXNl7D7hm4&ust=1565939800710676
didigamescom.org

ວິທີປຸງແຕ່ງ

  • ລ້າງຜັກໜອກໃຫ້ສະອາດ
  • ຊອຍຜັກໜອກເປັນຕ່ອນນ້ອຍ ເພື່ອຄວາມໃນເວລາປັ່ນ
  • ໃສ່ຜັກໜອກຊອຍພ້ອມນ້ຳຕົ້ມ ລົງໃນເຄື່ອງປັ່ນ (ໃສ່ນ້ຳເຊື່ອມ ຖ້າຕ້ອງການ)
  • ປັ່ນຜັກໜອກຈົນມຸ່ນລະອຽດ
  • ຕອງດ້ວຍຜ້າຂາວສະອາດ ຫຼື ເຄື່ອງກັ່ນຕອງ
  • ຮັບປະທານສົດໆ ຫຼື ຈະໃສ່ນ້ຳແຂງກໍໄດ້ຕາມຕ້ອງການ

ຄຳແນະນຳ

  • ໃສ່ນ້ຳຕົ້ມໃບເຕີຍແທນ ເພື່ອເພີ່ມກິ່ນຫອມ
  • ບໍ່ຄວນໃສ່ນ້ຳເຊື່ອມຖ້າຫາກ ຕ້ອງການລົດນ້ຳໜັກ

ວີດີໂອເພີ່ມເຕີມຈາກ RunAwayRice

ການປະກອບສ່ວນ